rom a mafie

Jedneho dna sa vybral vysoko postaveny mafian na vychod na rybacku. Na krku mal zavesene dve zlate retaze, kazda mala najmenej pol kila, na rukach zlate prstene, v kazdom iny drahy kamen, a vo vacku zvazok penazi same 5000- ky. A aby mu bolo fasa, zobral so sebou aj dve flase finskej vodky. Kedze ryby nebrali, ozral sa a zaspal. Ked sa zobudil, prstene, retaze a peniaze boli fuc. Nasraty zavolal cez svoj Samsung za 20000,- Sk svojich kamosov.

Za necele styri hodiny sa prirutio pat ciernych mercedesov, v kazdom sedelo pat chlapov s vyholenou hlavou. Sef vysvetlil mafosom, co sa stalo. Po obhliadke terenu usudili, ze to bol niekto z nedalekej ciganskej osady.

Isli tam a pytali sa na vajdu. Vystraseny cigan im ukazal vajdov dom.

Vyrazili na nom dvere a vosli dnu. Pred nimi stal asi 30-rocny cigan v trenirkach a na krku mal zlate retaze, na rukach zlate prstene a za spodkami zvazok bankoviek. Spytali sa ho, odkial to vzal.

- Jaaj to by ste neverili, gaadzovia. Idem si tak na vychadzke so psom a co nevidim - chlap spity jak delo. Toto vsetko mal pri sebe. Tak som si to zobral a este som si na nom paradne analne zasulozil.

Mafosi sa vyzyvavo pozru na svojho sefa. Ten podide blizsie k vajdovi premeria si ho a povie:

- Ide sa domov, chlapi, to nie je moje...
 

Minulý Kategorie Následující

Odeslání vtipu/citátu
Jako e-mail
Na email
Z emailu
Vzkaz
Kontrolní kód captcha
Opište prosím do okna text z obrázku (6 znaků) - jedná se o odfiltrování spamu.